Wednesday, March 16, 2011

ANALYSIS OF MY 1ST IMPRESSION : ZURINAH A.K.A JUE


assalamualaikum...
hari ni aque mau perkenalkan girlfriend aque
wow..terkezut ka iyya?
hahahahaha teda bha...atas permintaan ndak jugak ramai 
aque buat episod ke 2 ni dengan
membuat analisis ke 2 dengan calon yang cukup sesuai
untuk aque tonjolkan kali ni...
sapa juak cewek dalam gambar tu?
okay namanya ZURINAH BINTI JAMJIN
yang jugak merangkap saudara aque selepas 
adeq-beradiq @ bersibling dengan BOBBY
dulu aque panggil dia ZITRON ni..hahahaha
<<<>>>
dan setelah berapa hari selepas pertemuan perkenalan 
aque pun mula memegang paperwork untuk menulis
segala tingka laku yang dibuat oleh cewek ni


1st of all..apa yang aque tengok lah...
budak ni (biasa panggil semua dengan nama budak sebagai ganti diri ke 56)
memang bagus gilak lah...walaupun aque lambat tapi 1st sekali dia tegur aque n pgl jiji
wow..cepat tul wo orang kenal aque..hahaha sedangkan tyme tu aque terus terang aque belum kenal
lagi dia siapa pasal dalam gmbar selama ni memang aque kabur sikit tgk gambar..entah2 photoshop muka dia..hahahahaha tapi lepas tu dia sendiri tanya aque..
"jie..ko kenal ka aku siapa?"
start situ aque pun ingat yang bobby ada adeq namanya jue
so dengan yakin nya aque jawab 
"kenal bha"
tapi benda tu macam aque mau buat diary plak..hahahaha 
lepas tu sedang beramah mesra memang banyak aque membebel dengan
dia tyme dalam kbOX lah..tyme2 artis2 dalam ROOM4 sedang
bernyanyi aque gtau lah dia yang aque macam pernah jumpa dia..
tapi ndak tau d mana
aque cakap 
"U punya muka looks like familiar and not amfibia"
hahahaha maen2 jak jue...
tapi memang senang lah aque bcerita dengan dia walaupun ndada apa mau aque gosipkan dengan dia..hahahha sepertimana kalau pompuan jumpa pompuan mesti ada gosip...
(bukan semua ya)
habis sudah luahan mata aque ni
next mengikut mata hati aque plak..
memang dalam rancangan ANALYSIS
MY 1ST IMPRESSION ni banyak sangat aque 
pakai firasat....
budak jue ni memang kalau dibagi markah 10 untuk menilai
ceh macam plak aque tau nilai org ..better aque nilai diri sendiri lah dulu.
aque akan bagi 10 jugak..pasal apa yang aque lihat semuanya positif dan 
tidak mempengaruhi kearah negatif...because of what??
BECAUSE OF YOU JUE..wow..

apapun untuk 1st impression ni aque betul2 puas hati dan dapat merasakan yang aque senang berkawan  ada new family seperti Jue..
aque ada pantun ni untuk jue

bila bulan sudah berlalu
berganti pula mentari yang seksi
andai ada masa bertemu
ingin sekali ajak Jue pegi GSC


sifat ambil berat jue yang memarahi abang abu sebab malar kacau si keciq n nieja




inilah cewek2 WSB..jue sebagai kapitan

kesedihan bila masa bersurai.............

VLOG tyme - dialog : nama sa zurinah..kalau mau mengurat better ada mercedes dulu..hahahaha (just kidding)

okay lastly : link jue punya blog ada sini..
banyak info ni...cepat terjah :








10 comments:

  1. Jiji comel...:)
    Ji, aku jarang cakap sama lelaki yg aku sayang dia.. tp ji, aku suda anggap ko ni family aku tau & aku sayang sama ko. aku harap sangat dapat jumpa lagi, habiskan masa yang lebih lama...mungkin bersama bakal isterimu.ihihi.

    pantun balasan:
    Nama penuhku Zurina
    Kawan-kawanku panggil Jue
    pergi GSC berdua atau bertiga?
    kalau bertiga, pasti setuju...:)

    ReplyDelete
  2. wahhh!
    turn c zrn suda...ehhehe

    *waiting my turn...hahaha

    ReplyDelete
  3. alolololo...sweeeeet nya jue...hahahahaha
    paling mannang lah juak aque kan jue???hahahaha
    sayang ko juak sayang wsb

    doc ka tu iyya??hahahaha turn mu nanti ark..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. kahkahkah
    dialog jue time drakam:
    "klau mau ngurat musti ada mrcedes yer, i xnak satu jer..i nak 5 mrcdes bru layak jd suami i yer..." hahahahaha
    sweetnya ko jie!

    ReplyDelete
  5. Paling manang ko ji...
    sweeet...seandainya diizinkan, aku ingin sangat kenal dgn ko & kawan² lain...

    insyaAllah bulan 5 ya kita jumpa lagi...:)
    kawan sampai bila² kawan ya...:)

    ReplyDelete
  6. hahahahaha..pandai lah ko nieja sana...tunggu ko punya turn..kering ko tu..hahahahahaha (niat mau membalas dendam..hahahha

    jue~ alololo paling sweeeeeet punya kawan..hahaha

    keciq ~ ya..aque sayang semuanya.....hahahahaha

    ReplyDelete
  7. hahahahaha...spontan punya pantun tu tim..hahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha...
    tapi kan ji,,
    aku nda puas hati ni..
    knpa aku teda link blog??
    hahahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts