Monday, March 21, 2011

ANALYSIS OF MY 1ST IMPRESSION : MIERA EZZATI A.K.A POGUOK


terus kepada episod ke 8 kalau aque ndak silap
(episod aque ndak ambil kisah sangat lah yang penting aque siap benda ni untuk semua)
aque terus kepada seorang cewek yang
senyum bila 1st nampak aque
macam sudah lama kenal ni..hahahahaha
nama budak ni (kebiasaan)
MIERA EZZATI @ dengan nama manja 
POGUoK
aque pun ndak tau nama tu dari mana dia dapat.
tapi aque ndak pernah tanya dia...hehehehe bercakap pasal
1st impression aque pada miera ni..
memang ada sifat respect pada orang yang lebih tua dari dia
wow...memang boleh jadi calon sudah ni....
bukan calon isteri aque ya..aque recommend nanti
untuk adeq lelaki aque yang sebaya dengan miera..hahaha
(apa kaitan?)
mau cakap memang ndak banyak sangat masa untuk aque kenal
semua pada diri miera cuma aque just
suka dengan cara dia...
tambah2 lagi tyme dalam kbOX sama2
kira 1 group dengan aque...
memang kena dihati lah....(kami2 jak tau tyme tu happening gilak)
so berbalik kepada objective utama entry ni
untuk miera : kalau aque ada buat salah dengan ko tyme kita jumpa tu 
aque minta maaf ya..walaupun aque lebih tua dari ko (trip sedih ni mcm tua ndak comel)
aque ndak mau d pgl abang..tyme hari tu ko salam tu aque dah bagitau
sebab dia ...so i think thats all..andai dipertemukan lagi
kita kasih gegar itu kbox..hahahaha 

so mari tgk aksi2 miera tyme 13hb mac

senyuman paling mahal c miera

saling percaya..saling mengerti..hindarilah cemburu buta....... (resipi berkasih) duet dgn abang abu

ladies

walaupun pic ni memalukan...aque mau juak share...paling  lah miera sabotaj aque dgn ain

"lambat jugak abang aku reply ni..patah lah ni..."

tak perlu kata apa-apa



link miera : jom terjah


5 comments:

  1. hehehh!!! waaa.. byk caption ndak betul ni!! hahahaha.. apa2 pun.. semua persoalan akan ku jawab sebagai entry nanti.. cuma tunggu seja! hahaha :P nge! sayanggg abg jiji! :P ok. nnt kita gegar kbOx ag k.. huhuhu!! kita sewa blik untk kita dua jak.. baru laaa berabis kita layan lagu. hahahaa.. duet~! hahahahahaha!

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha...kita 2 jak?ndak adil dengan yang laen wo miera..hahahahah tapi klu ko blanja aque ok jak..wakakakakakakakakakaka

    ReplyDelete
  3. yihaaa..best wooo bduet...tapi aku mau ikut bley ka tu miera n abg jiji???? wkakkkakkakakakakkakka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts