Friday, March 25, 2011

kerana paku sebatang...


assalamualaikum pembuka kata
buat muslimin muslimat sekalian alam
<<<>>>
dipetang jumaat yang bahagia ini
aque bersyukur banyak2 keatas Allah S.W.T
sebab aque still lagi bernyawa
untuk jumaat yang ke 12 dalam
tahun 2011 ni...
actually hari ni aque just mau share something yang aque
kira penting untuk aque kongsikan buat semua
tajuk kerana paku sebatang tu aque ambek
ada sebab...sepertimana yang aque pernah
ceritakan,bebelkan dalam mana2 entry aque sebelum ni
dimana setiap perlakuan aque buat semuanya ada sebab
so aque buat tajuk ni sebab ada peristiwa yang
aque rasa best plak..hehehhe
ceritanya bermula kemarin malam lah bila bos aque
minta tolong buat persiapan untuk majlis tilawah Al-Quran
peringkat akhir 
untuk karnival kolej semalam..
sepanjang persiapan tu aque kenal dengan 
someone yang terus kena dihati aque
.......hmmmm mau cakap macamana ark??kira bengam lah bha...hahahaha
sebab sama2 kali buat kerja stage untuk peserta mempertandingkan
suara merdu dalam membaca ayat2 suci Al-Quran...
memang penat tu aque ndak kisah sangat pasal memang
setiap benda tu penat perkara biasa..
dan aque ingat sebab tu jak lah aque dapat 
kawan/saudara baru..
kira mendalam jugak tajuk ni sampai aque sendiri macam
kabur2 lagi mau huraikan....hahahaha
sekadar suka2 jak bha ni entry...
untuk saudara baru aque (DIN)
~ thankz bro sebab hantar aque balik semalam..
walaupun baru 2hari kita kenal macam
ko lah juak menang sebab direct2 terus rancak becerita dengan
aque...hahahahaa kalau ada masa datang jak sini bilik
lepak2...tapi kalau exam jan ko mau bgayak bawak
aque lepak...aque shoot matamu sana..hahahaha


bagi aque tiada istilah senior junior dalam persahabatan

bermulanya disini keakraban 2 insan

din macho (fullname aque ndak kenal) hahahaha

btrip nya juak ni anak...hahahahha

MTQ KARNIVAL KOLEJ UiTM SABAH 2011
persepsi aque : keakraban dalam persahabatan tidak semestinya 
mesti lama kenal baru mau akrab..semuanya dari kita jak bha tu kan kan kan kan??hahahaha

4 comments:

  1. wei aku sangka din aku hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha perasan...juniormu tu..jan ko buli dia..aque gigit ko tu..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. siok! aku rindu mau mtq :( huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. wow...jiji..MTQ.!! mantap.!! trus ku segan2..hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts