Tuesday, May 24, 2011

nampak sangat kejanggalan! fuh..

assalamulaikum pembuka kata
buat semua sekalian pembaca
hamba ingin sekali mempersembah
entry pendek yang tidak seberapa
......
ceh ceh ceh ceh ceh
(mesti ada yang cakap)
"btripnya juak ni lelaki"
hahahaha
whatever lah cuma aque baru jak lepaskan geram dengan
blog aque sendiri..
bukan blog orang ya..blog aque
sebab gatal sangat tangan aque 
kerja yang kena disiapkan pun sudah selesai 
semuanya..maka dengan ini aque 
pun cuba meng"explore"
segala apa yang ada dalam blog ni..
setting punya setting
akhirnya ini lah jadinya blog aque yang baru
memang aque ndak cakap chantek pun cuma aque 
ingat benda ni SIMPLE dan aque rasa
aque rasalah..ndak seberat blog lama aque tu...
ni belum siap sepenuhnya lagi wei...hahaha
aque tengah berfikir lagi ni
..............
sebarang keraguan
sebarang cadangan
sila kemukakan sekarang
ok duh!




sumber gambar : www.google.com

6 comments:

  1. Tidak janggal pun ok bahhh.

    ReplyDelete
  2. betripnya juak lelaki nih..

    (aih..aku baru ckp dlm ati, suda ko taip apa yg aku ckp..btul2 ko nih magik..)

    ReplyDelete
  3. cinoi~ hahahaha bagi ko lah ndak janggal..bagi aque macam org punya blog jak aque pakai..hahahahha

    lina a.k.a datin~ hahahahahaha ko ni ark..memang aque tau tu memang aque tau....aha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts