Wednesday, January 26, 2011

bila masa cemburu pada AQue

1st of all aque mau ucapkan berbanyak2 terima kasih
kepada mereka2 dan keluarga mereka sahabat handai dan segala taulan yang masih ingat dengan birthday aque semalam....memang ndak sangka plak aque dapat wish yang bertalu2 bertubi2 menuju ke telefonQue dari 12tengah malam sampai lah ke siang tengahari petang malam dan yang sewaktu dengannya...pasal bagi aque benda2 birthday ni aque ndak kisah sangat lah org mau wish @ ndak cuma aque just berdoa padaNya semoga dengan penambahan usiaQue ni yang ke 18 dan still maintain comel..ceh..18 ka jugak??hahahaha dapat mengajarQue untuk lebih kenal erti sebenar kehidupan dan tahu semakin dalam apa tujuan aque sebenar untuk hidup didunia ini,tanggungjawab aque sebagai seorang anak pada kedua orang tua aque,seorang adeQ pada abang dan akak aque,sebagai abang kepada 5 orang Adeq2 Aque dan seterusnya sebagai sahabat,pelajar,pekerja dan sebagai-bagai dan lebih pelbagai.... memang kalau mau explain satu2 sampai lusa pun ndak kan habis benda ni...
actually banyak benda aque mau cerita ni tapi aque ada misi
yang kena siapkan malam ni jugak...baca journal then buat analisis...memang malam ni kena bergadang mata lagi macam biasa...so aque ingat esok lah baru aque cerita...insyaAllah



AQueyangkepeningAN
zyezye_kansai89

4 comments:

  1. Wei!! Apsal aku boleh tak tahu sal bestday ko nie..
    Tue lah, ndak mau kasi tau..
    Rugi lah sbb aku tak dpt bgi hadiah..
    Btw.. aku nak wish.. Happy bestday.. 18???? haha~
    Semoga bejaya dunia dan akhirat!!!

    ReplyDelete
  2. Happy birthday boy...:)
    Semoga jd insan yg lebih baik dr semalam & smoga semuanya baik2 saja ya...

    Sintiki! Yeeha!!

    ReplyDelete
  3. abang abu ~ pasal kao ndak tanya..tu lah kao ndak tau..hahaha

    zitron@ zrn ~ tQ2..boy ka iyya??hahahahaha thumbs up jugak buat kao..hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts