Tuesday, January 25, 2011

kenal + terkezut + sayang = 3in 1 nescafe

terasa senang hati bila badan sudah kembali sihat..

apapun aque just mau mengucapkan kesyukuran padamu 
ya Allah atas ujian sebelum ni...
dan alhamdulillah aque dapat menghadapinya
dengan penuh kesabaran..
cuma ada certain2 benda yang buat aque ndak tahan
bukan maksud overall dalam hidup ni aque ndak tahan
cuma bila fikir balik benda ni memang benda biasa
dah lumrah hidup belajar,memang benda ni biasa 
terjadi...pasal kerja research aque yang pernah aque 
cerita sebelum ni lah...buat masa sekarang ni
aque dah buang 1 org dari list name group aque..
sudah nampak dia lagi pentingkan bisnes dia dari
kerja yang di bagi..so dalam hati aque cuma ada
1.." im intro u follow " muak sudah aque mau bagitau
balik2 benda yang sama..kalau adeq aque sendiri
pun cakap 1 kali cukup sudah..tu baru budak darjah 1,
ini budak U jak nama..tapi perangai macam matang betul
tapi hakikatnya adeq aque lagi matang..tapi aque
ndak kisah sangat lah pasal benda tu..bukan aque
jugak yang rugi...AM I RIGHT?
malam ni actually aque just mau luahkan
kesenangan hati aque selepas menyusun semula blog
aque yang ndak seberapa ni dari berserabut kepada 
kurang serabut and ada mirip sikit kepada sabut.
kira okay lah..mataque mentafsirkan yang ada improvement
lah sikit..mata aque lah..ndak tau plak mata pembaca2
yang sudi bertandang dalam ni..pasal laen orang
pandangan dan pendapat memang ndak semuanya sama..
bila sebut pasal pendapat ni...aque ingat plak
dengan peristiwa aque tyme di library bila 
aque cuci budak group aque dengan 
kata2 yang rasanya agak terlampau...
aque sudah minta maaf dengan dia..hehehe
tyme tu aque cakap macam ni

" aque bukan marah pasal kamu ndak mau datang bilik aque
untuk buat kerja cuma aque mau bagitau 1 benda jak..
memang kalau ada org sudah pernah 1group dengan aque tau lah
aque enis macamana...aque ndak mau bila buat discussion
ada 1way communication jak..memang aque tau kamu ni jenis
pendiam/kurang bercakap..apa yang aque mau bukan aque sendiri
jak cakap solo2 n kamu jadi pendengar setia..tambah lagi dengan
subjek ni,kena mau pakai idea yg byk..so derma2 lah idea kamu..
aque bagi idea..kamu pun bagi idea jugak..so sama2 nampak ada bagi
pendapat yang ndak semestinya sama..pasal ndak semua yang
aque cakap tu betul.."

lepas jak aque cakap..memang lucu lah jugak bila
aque tengok dia mengangguk jak tanda setuju dengan tiap benda yang aque
cakap...memang terus terang aque cakap yang ada certain benda aque 
boleh anggap mainan ada certain yg aque anggap serius..
kalau kawan2 yg sudah lama kenal aque macam abang abu..tau lah tu 
macamana perangai anak pakcik Bajan ni..hehehehe

i love wasaber
tukar topik plak...aque terkezut ni bila 
nama aque tersenarai dalam list hyperactive wasaber.
ndak sangka plak aque tersenarai sedangkan aque
masih mentah lagi dalam dunia blog ni...
aque start berblog pun baru sebulan lebih lah
kalau ndak silap aque start 7disember2010.
maybe ada jugak yang cakap setakat benda tu pun mau bising...
tapi aque punya suka lah bha..hehehehe
pasal benda ni jak buat aque makin sayang dengan 
wasaber ni..hehehe
kepada wasabers2 yang belum aque kenali lagi
aque susun sepuluh jari 1st tanda minta maaf
pasal ada kala aque aktif di crb kmurang indada..
dan begitu juga sebaliknya..so andai dipertemukan
aque mau berkenalan dengan semua wasabers2
yang ada dimuka bumi ni terutamanya..
untuk blogger2 laen pun boleh jugak
pasal perkenalan itulah  bermulanya 
persaudaraan sesama kita
so..marilah kita berkenalan
hehehehehehe




nAm@ AQuezyezye muncul pertama kalinya

untuk kali ke 2..cuma kali ni pinK kalerrrr

ni kali plak merah membara...im lovin it





LAsT woRDz,
I LOVE WASABER>>>

AQueyangsedanGhaPPY
zyezye_kansai89



4 comments:

  1. Ikhlas ka itu.. haha~
    Focus dgn study ar..
    Ko boleh bah..
    Biasa lah bah tue..
    Asam garam dlm belajar grouping..
    Selamat Malam~ hahaha.. Sayang Kau!!! Gaga~

    ReplyDelete
  2. ikhlas bha abang abu...ni sekarang ni fokus lah jugak kalau dalam kelas...d ilik ndak payah cerita..hahaha konfom tidur wo..hahahha sayang abang abu jugak..untuk kali ke 7628365..ahahahaha

    ReplyDelete
  3. xda bha tekanan..menekan jak ni..hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts