Tuesday, January 4, 2011

SELAMAT TAHUN BARU BUAT SEMUA WASABERs

بسم الله الرحمن الرحيم

untuk pertama kali aquezyezye dalam senarai...caya lah!

hari ni aque tertarik dengan entry admin buat

tapi tajuk dia aque suka
"tirai 2010 telah berlalu"

bila aque tenung ni tajuk lama2 tajam2
macam ada something aque
terlupa yang aque sekarang
sudah duduk dalam tahun baru.
boleh2 bha di lupa..tua sangat kah sudah aque??hahaha
masih maintain bha ni 18tahun..hahaha


WSB kini dijadikan ruang untuk berkongsi kisah blog, pengalaman, laman perkenalan,perkongsian berita semasa dan byk lagi......suasana yang hanya ada d WSB... piweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!

bersambung dengan tajuk tirai 2010 yang
admin buat
perkara di atas adalah dirujuk.
ceh..macam buat surat rasmi pulak..
hehehehe
aque 
terpikat tersuka
dengan omongan
tentang fakta
bertapaknya WSB
di hati sabahan bloggers.

walaupun aque baru jak masuk
WSB ni tapi memang aque sendiri
ndak nafikan yang
WSB ni betul2 bagi 1 makna yang pernting
dalam hidup aque..
I LOVE WASABER
___________
perlu kah jugak ada sebab
mengapa aque suka 
ngan WSB?

lalalalalalala













4 comments:

  1. Aih satingki dulu aku pun masuk list jugak HAHA.. walaupun kicik jak namaku tapi bangga jugalah HEHE..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts